10 Eyl 2018

diş beyazlatma yöntemleri

Zamanla dişlerimizin sararması çok doğaldır. Diş beyazlatmak için profesyonel ofis tipi diş beyazlatmadan beyazlatıcı diş macunlarına kadar birçok seçenek mevcut.

Biz evinizde kolaylıkla bulabileceğiniz kısa, pratik ve doğal diş beyazlatma yöntemlerini sizin için derledik.



Küçük bir kaba kabartma tozunu koyun. Yarım limonun suyunu sıkıp bu kabın içine dökün. Kabartma tozu ve limon suyunu karıştırın. Karışımdan ihtiyacınız kadar olan miktarı diş fırçanızın üstüne sürün. Nazikçe dişlerinizi fırçalayın. Bir dakika bekleyip çalkalayın. Bu metodu bir ay boyunca haftada bir olacak şekilde uygulayın.

Kabartma tozu ve hindistan cevizi yağı

-    1 çay kaşığı kabartma tozu
-    Yarı çay kaşığı hindistan cevizi yağı

Nasıl yapılır?
Küçük bir kaseye 1 çay kaşığı kabartma tozu koyun ve ½ çay kaşığı hindistancevizi yağı ekleyin. Macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Bu macunla dişlerinizi fırçalamak için bir diş fırçası kullanın. Daha sonra ağzınızı iyice durulayın. İyi sonuç almak için dişlerinizi bu karışımla haftada iki kez fırçalayın.


Muz kabuğu

-  Taze muz kabuğu

Taze muz kabuğunun beyaz kısmını dişlerinizin üzerine sürün. Muz kabuğunu kullandıktan sonra dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntemi haftada 2 veya 3 kez tekrarlayabilirsiniz.

Muz kabuğu, diş minesini yeniden canlandıran ve gülüşünüze parlaklığı geri kazandıran magnezyum, manganez ve potasyum açısından zengindir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Created By Sora Templates