16 Tem 2018

İşinize yarayacak 5 güzellik pratik tuyoları

Mükemmel görünmek isteyenler için uzmanlardan saç, makyaj ve cilt bakımıyla ilgili öneriler aldı... İşte çok işinize yarayacak, pratik güzellik tüyoları...
1) Serumla aydınlanın: Kaş kemiği, yanak gibi cildinize ışıltı katmak istediğiniz noktalara serum uygulayabilirsiniz. Pek çok markanın serumu var, cilt tipinize uygun olanı seçebilirsiniz.

2) Ojenizi kurutun: Ojenin kurumasına yardımcı olmak için ellerinizi buzlu su dolu bir kasenin içinde 30 saniye bekletin.
3) Bir dakika bekleyin: Peeling’i sert hareketlerle yapmak yerine hafif hareketlerle ve daha uzun sürede yapın. Cildinize aşırı baskı uygulamaktan kaçının.
4) Alkolden uzak durun: Günde bir kadehten fazlası yağ üretimini artırır ve gözenekleri genişletir. Uykusuzluk da aynı sonuçlara sebep olabilir, bu yüzden uykunuzu almaya özen gösterin, en az 7 saat uyuyun.

5) Güneşten korunun: Günlük nemlendiriciniz güneş koruyucu içermiyorsa, hafif bir güneş koruyucusuyla karıştırın. Ürün içinde çinko, avobenzone ya da helioplex olmasına dikkat edin. Mor ve beyazımsı iz bırakmadan tam koruma sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Created By Sora Templates